POZNATO STANJE ŽENE KOJA JE SKOČILA KROZ PROZOR ZGRADE KAKO BI SE SPASILA MUČENJA: Oglasili se iz bolnice!
Hitna pomoć, Foto: RINA

UŽAS U BAČKOJ PALANCI

POZNATO STANJE ŽENE KOJA JE SKOČILA KROZ PROZOR ZGRADE KAKO BI SE SPASILA MUČENJA: Oglasili se iz bolnice!

Pacijentkinja je nakon pada hitno transportovana u UC UKCV

Objavljeno:

Žena (36) koja je skočila kroz prozor zgrade u Bačkoj Palanci teško je povređena. Brzom intervencijom policije uhapšen je muškarac, V. K. (46), zbog postojanja osnova sumnjе da jе učinio krivično dеlo zlostavljanjе i mučеnjе.

"Pacijentkinja J.Z. 1986. godište, primljena je u Urgentni centar Vojvodine nakon što je doživela višestruke povrede glave i tela usled pada sa visine. Najozbiljnija povreda je trauma lumbalnog segmenta kičmenog stuba", rekli su u KCV.

Kako navode, pacijentkinja je nakon pada hitno transportovana u UC UKCV, gde je odmah podvrgnuta inicijalnoj dijagnostici koja je uključila kompletno radiološko snimanje i neophodne laboratorijske analize. Po završetku primarnog hirurškog zbrinjavanja, pacijentkinja je u stabilnom stanju premeštena na Kliniku za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju, i dodali da će biti podvrgnuta daljem konzervativnom i operativnom lečenju na Klinici za ortopedsku hirurgiju i traumatologiju.

Bonus video:

01:19

ŽRTVA NIKAD NIJE KRIVA! Psihoterapeut Aleksandra Đurić o zlostavljenima: U patrijarhalnim sredinama žrve se omalovažavaju!

(Espreso/ Kurir/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.